TOPGAL školská taška BAZI 22014

Kód: TOP_BAZI22014B
Neohodnotené
Značka: TOPGAL
71,90 € / ks 59,92 € bez DPH
2 - 4 týždne
Môžeme doručiť do:
2.5.2024

Kvalitný a rokmi overený český výrobca Topgal si svojou precíznosťou, kvalitou a prevedením školských tašiek určite získa aj Vás.

Tašky sú vhodné pre deti v 1.-3. triede.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavná charakteristika tašky BAZI:

 

  • pevný lisovaný chrbát
  • malý strih - nízka váha pod 1 kg!
  • množstvo reflexných prvkov
  • nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás

 

Úplná novinka! Nová ľahká dvojkomorová školská taška s dvomi prednými vreckami je vďaka svojej ľahkej váhe ideálna pre malé drobné školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše v atraktívnej červenej farbe dizajnu vodného melónu s chlpatým príveskom. Páči?

Nový strih tašky BAZI neváži ani kilogram, preto je určený tým najdrobnejšom deťom. Dve komory zhltnú všetko učenie a dve predné vrecká desiatu, peračník a ďalšie drobnosti.

Chrbát tašky BAZI je vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a dajú sa utiahnuť v hornej aj spodnej časti. Tým ich správne nastavíte aj na drobný chrbát malej školáčky. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy sa nebudú skĺzať ani z úzkych ramien.

Taška BAZI má dve hlavné komory. Zadná komora je širšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice prvých tried. Predná užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips a menovku.

Na čele tašky sú dve praktické vrecká. Hlboká predná kapsa je objemná - podobne ako predná komora. Môžete do nej umiestniť napríklad krabičku s desiatou. Vnútri vrecká nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je potom našité ešte malé vrecko na drobnosti. Zmestí sa ale do neho napríklad aj peračník.

Po oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľaštičku na pitie. Pohodlne sa do nich vojde napríklad naša fľaštička ZIVA. Aj taška BAZI je bohato vybavená reflexnými prvkami, čo oceníte hlavne v zimnom období. Presvedčiť sa, ako taška svieti vo svetle reflektorov, môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme.

 

Ďalšie vychytávky:

 záter proti dažďu - látka nepremokne

  • pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami
  • pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu
  • taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku

 

TIP výrobcu:

Taška je jednou z najľahších z našej ponuky, ale aj tak bude so všetkým učivom, čo musia deti nosiť denne na chrbte, dosť ťažká. Skúste do fľaštičky na pitie dať napríklad len sirup, aby si ho vaše dieťa dopustilo v škole.

Dodatočné parametre

Kategória: Školské potreby
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: