Puky Detská prilba - black M

Kód: PUK_9607
Novinka
Neohodnotené
Značka: Puky
49,99 € –20 %
puky helma black 9607
49,99 € –20 % 39,99 € / ks 33,33 € bez DPH
Skladom (2 ks)
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
30.4.2024

Kvalitná, bezpečná, s vetraním, nastavením veľkosti, bezpečným zapínaním pod bradičkou (nehrozí poranenie pri upínaní).

 

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Kvalitná, bezpečná, s vetraním, nastavením veľkosti, bezpečným zapínaním pod bradičkou (nehrozí poranenie pri upínaní).

Objavte PUKY HELMET M - dokonalú cyklistickú prilbu pre deti s obvodom hlavy 54-58 cm.

Svojimi vynikajúcimi vlastnosťami zaručuje nielen optimálnu ochranu, ale aj vysoký komfort. Prilba PUKY M zaujme svojim optimálnym strihom a tvarovaním vďaka polstrovanému plastovému krúžku, ktorý možno ľahko nastaviť pomocou praktického otočného nastavovacieho systému. To znamená, že prilbu možno ľahko prispôsobiť vašej individuálnej veľkosti hlavy a zaisťuje bezpečné uchytenie.

Napriek svojej robustnej konštrukcii je prilba PUKY M výnimočne ľahká s hmotnosťou iba 260 g a zaisťuje, že sa vaše dieťa môže voľne a bezstarostne pohybovať.

Vetranie zabezpečuje 17 ventilačných otvorov, ktoré umožňujú optimálnu cirkuláciu vzduchu a udržujú vašu hlavu v príjemnom chlade. Nechýba ani integrovaná sieťka proti hmyzu, ktorá odoženie neželaných hostí.

Vonkajší plášť prilby PUKY M je vyrobený z robustného a odolného polykarbonátu, ktorý bol zatavený do vnútorného plášťa vyrobeného z EPS peny pomocou procesu in-mold. To zaisťuje vynikajúcu ochranu a účinne tlmí nárazy, aby sa minimalizovalo riziko zranenia.

Pre dodatočnú bezpečnosť je prilba vybavená odnímateľným svetelným modulom na zadnej strane. So svojimi tromi režimami (stále svetlo, blikajúce svetlo, vypnuté) zaisťuje optimálnu viditeľnosť v premávke. Štyri reflexné nálepky poskytujú 360° viditeľnosť a zvyšujú bezpečnosť pri zlých svetelných podmienkach. PUKY HELMET M zaujme nielen svojimi vynikajúcimi vlastnosťami, ale aj atraktívnym dizajnom.

Získajte PUKY HELMET M - ultimátnu cyklistickú prilbu pre deti s obvodom hlavy 54-58 cm. Vďaka svojmu optimálnemu strihu, nízkej hmotnosti, dobrej ventilácii, odnímateľnému svetelnému modulu a 360° viditeľnosti nastavuje nové štandardy v oblasti bezpečnosti a pohodlia. Doprajte svojmu dieťaťu ochranu, ktorú si zaslúži pri objavovaní sveta na dvoch kolesách.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: