TOPGAL Školská taška ENDY 21002 G

Kód: TOP_ENDY21002G
Novinka Tip
Neohodnotené
Značka: TOPGAL
76,90 € –6 %
ENDY 21002 1
76,90 € –6 % 71,90 € / ks 59,92 € bez DPH
3 až 7 dní
Môžeme doručiť do:
13.5.2024

Ľahučká dvojkomorová taška nielen pre malé milovníčky papagájov. Taška pre najmenšíie školáčky v prvých triedach ZŠ. Dve komory a hlboké predné vrecko s motívom papagája kakadu a ozdobný prívesok. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavná charakteristika školskej tašky Topgal Endy:

  • pevný lisovaný chrbát
  • ľahký - neváži ani 1 kg!
  • množstvo reflexných prvkov
  • nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás

Povedzte mi, ktorej školáčke by sa nepáčila taška s papagájom kakadu a peckovým príveskom s kryštálom, lapačom snov a pierkami? Nám sa páči všetkým! Taška ENDY je klasika do 1.-3. triedy ZŠ. Jej hlavnou výhodou je nízka hmotnosť.

Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je hlbšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálne je dať do nej napríklad peračník PENN 21002 a ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a drobnosti dajte do sieťového vrecká na zips vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých tašiek v triede neplietlo. Predné vrecko je dostatočne hlboké, môžete ho použiť napríklad na prenášanie desiatej v krabičke ZOLA či v parádnom boxíku Zdravý box od českého výrobcu Zdravá fľaša. Vnútri vrecka je aj odnímateľná karabínka na kľúče.

Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom.

Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nájdete ich na prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch.

Ďalšie vychytávky:

  • uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke
  • pútko na zavesenie tašky na háčik na lavici
  • záter proti dažďu - látka nepremokne
  • odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami
  • taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku

Rozmery tašky: (v x h x š) - 39 x 19 x 28 cm

Konštrukcia tašky je vďaka lisovanému chrbtu odľahčená, preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné slečny. Objemom určite vydržia najmenej od prvej do tretej triedy. Z chrbta padať nebude, nebojte, ramenné popruhy totiž môžete utiahnuť v ich hornej ako aj spodnej časti a navyše ich zaistíte ešte hrudnou prackou. Konce popruhov sú opatrené magnetkami, takže ich môžete pripnúť k ramenným popruhom aby neviali okolo tela.

Do dvoch objemných komôr tašky sa zmestí všetko POTREBNÉ učivo. Bližšie k chrbtu odporúčame dávať tie najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo širšia a obsahuje aj sieťovanú kapsičku na zips a menovku. Do prednej kapsičky, s úžasným papagájom ARA a Kytka môžete umiestniť peračník vo rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. Určite sa vám bude hodiť aj karabinka na kľúče, ktorá je v tomto vrecku pevne prišitá.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Školské tašky
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: